0

Celkom 0,00 €

 x 

Zoznam produktov

  1. Váš nákupný košík je prázdny.

Naša ponuka

O firme

AGROPOL- Váš partner na cestách....
 
AGROPOL Slovakia s.r.o.
 
     Firma Agropol vznikla v roku 1993 ako menšia predajňa náhradných dielov. Postupom času, nazbieraním nových skúseností a hlavne spokojnosť zákazníkov prispeli k jej rozvoju a rozšíreniu sortimentu o spojovací materiál, AD BLUE a oleje rôzneho druhu za veľkoobchodné ceny.
Zabezpečujeme svojim zákazníkom veľkoobchodný aj maloobchodný predaj na celom území Slovenska. Nájdete u nás výrobky celosvetovo známych značiek. Ihneď k dodaniu ponúkame široký sortiment náhradných dielov, autobateriek, žiaroviek, autokozmetiky, autopríslušenstva, spojovací materiál, záhradné náradie, gola sady, hobby aj profesionálne príslušenstvo a všetko ostatné čo Vaša firma, auto alebo garáž potrebuje.
Zaoberáme sa výrobou hydraulických hadíc.
                        
 
 
 
 
Našou prioritou je kvalita tovaru, odbornosť a Vaša spokojnosť! 
Dlhoročné skúsenosti a dobré vzťahy s dodávateľmi renomovaných značiek prispeli, nielen ku spokojnosti zákazníka, ale aj k dodaniu ťažko dostupného tovaru.
Našim hlavným cieľom je serióznosť. Ak hľadáte kvalitu tovaru, spokojnosť a odbornosť, firma AGROPOL Slovakia s.r.o.  je tu pre Vás.
 
HLAVNÉ PRIORITY FIRMY - 
 
Filozofia firmy AGROPOL Slovakia s.r.o.
 
*Kvalita*     
spolupracujeme s partnermi renomovaných značiek širokého druhu. Záleží nám na Vašej spokojnosti, preto naša spolupráca s dodávateľmi je založená na profesionálnej úrovni. Zvyšovanie Vašej spokojnosti je naša cesta k úspechu.
 
*Serióznosť* 
byť seriózny voči zákazníkom a partnerom je našim cieľom. Rešpektujeme našich klientov, snažíme sa byť v každej situácii ústretový. Rešpektujeme našich dodávateľov. Vieme oceniť serióznu spoluprácu dobrými dlhoročnými vzťahmi, majúci úžitok na obidvoch stranách. Oceňujeme otvorenú komunikáciu.
 
*Čestnosť*     
podľa našich sľubov aj dodávame. Vážime si poctivosť v našom podnikaní a jej spätnú väzbu.
 
*Odbornosť* 
Našej práci rozumieme. Neustále zdokonaľujeme povedomie našich zamestnancov, aktívne sledujeme trh a dynamicky sa mu prispôsobujeme.Vyhovieme profesionálom aj hobby zákazníkom.
 
*Konkurencieschopnosť* 
Uvedomujeme si potreby trhu a klienta. Prispôsobujeme firmu v konkurenčnom boji o zákazníka. Vždy však prihliadame na všetky hlavné priority firmy. Konkurencia nám pomáha rásť.
 
*Služby*
Naše skladové zásoby neustále rozširujeme a inovujeme. Vieme ich ponúknuť ale AKO kvalitne a pohodlne predať neustále inovujeme. Služby sa stali našou súčasťou. Využívame moderné prostriedky a nebránime sa zmenám.
 
*Profit*
posledným hlavným cieľom firmy je profit spoločnosti za primeraného zisku, vedúci ku maximálnemu uspokojeniu potrieb nášho partnera, zákazníka, zamestanca. Platobná schopnosť je pre nás dôležitá. Rozvíja nielen spoločnosť, ale všetkých ktorí u nás a s nami spolupracujú.