0

Celkom 0,00 €

 x 

Zoznam produktov

  1. Váš nákupný košík je prázdny.

Naša ponuka

Spôsob platby

 

Nakupovanie u nás je naozaj veľmi pohodlné. Ponúkame Vám niekoľko možností platby za Váš tovar. Vďaka rozvoju internetového bankovníctva môžete Vašu objednávku uhradiť okamžite po jej vytvorení, a potom sa už len tešiť na zásielku s tovarom. Tu nájdete prehľad možností platby v našom internetovom obchode.

na dobierku

Stále najčastejší spôsob platby. Vaša objednávka je zaslaná poštou na zadanú adresu a platíte až pri jej prevzatí. Tento spôsob platby je u Nás možný iba na Slovensku.

v hotovosti / kartou

V prípade, že sa rozhodnete prevziať si svoju objednávku v Našej predajni, okrem toho, že ušetríte na poštovnom, môžete objednávku uhradiť v hotovosti, kartou alebo darčekovými poukážkami.

 

predfaktúrou (platba predom)

Pri objednávke tovaru kuriérom, je možnosť zaplatiť tovar predfaktúrou. Po uhradení tovaru na Náš účet , Vám tovar automaticky zašleme bez dobierky. Pri tomto spôsobe platby zákazník ušetrí položku dobierky, ktorá sa momentálne pohybuje 1,00€.

 

zálohovou faktúrou (iba pre firmy a inštitúcie)

V tomto prípade Vám pošleme zálohovú faktúru (predfaktúru), ktorú si môžete vytlačiť a následne objednávku zaplatiť bankovým prevodom. Po overení platby pokračujeme vo vybavovaní Vašej objednávky a následne Vám ju pošleme.

faktúrou (zmluvný zákazníci, firmy, inštitúcie)

Tento spôsob platby je vhodný hlavne pre stálych zákazníkov, firmy, inštitúcie. Pri objednávke sa automaticky vygeneruje faktúra, ktorá je vyexpedovaná súčasne s tovarom. Výhoda je , že tovar sa neplatí pri preberaní tovaru kuriérom. 

internet banking

Internet banking (on-line, teda okamžitá platba cez internet, služba elektronického bankovníctva) je momentálne najpohodlnejší spôsob platby. Je veľmi rýchly, nemusíte manipulovať s peniazmi, a naviac ušetríte na poštovnom a poplatkoch za dobierku. Na využívanie internet bankingu Vám stačí: (1) mať zriadený účet v niektorej z bánk, s ktorými spolupracujeme (pozri nižšie); a (2) mať zriadenú službu internet banking. Mnoho bánk ponúka túto službu zadarmo. Po jej zriadení by ste od banky mali dostať prihlasovacie meno, heslo a prípadne tzv. GRID kartu (záleží to od konkrétnej banky). Po potvrdení objednávky u nás budete presmerovaný priamo na stránku banky, kde len jednoducho zadáte Vaše prihlasovacie údaje do internet bankingu. Všetky ostatné údaje, ako suma, variabilný a konštantný symbol, ako aj číslo nášho účtu, budú vyplnené automaticky. Aj Vy aj my teda máme istotu, že z Vášho účtu bude zaplatené presne toľko, koľko je potrebné. Objednaný tovar Vám pošleme na zadanú adresu hneď, ako budeme mať k dispozícii všetky tituly.



  • TatraPay

    Platba internet bankingom Tatra banky. Po vytvorení objednávky ste presmerovaný priamo na stránku Tatra banky, kde sa prihlásite a potvrdíte Vašu platbu. (Viac informácií o službe TatraPay)
  • SporoPay

    Platba internet bankingom Slovenskej sporiteľne. Po vytvorení objednávky ste presmerovaný priamo na stránku Slovenskej sporiteľne, kde sa prihlásite a potvrdíte Vašu platbu. (Viac informácií o službe SporoPay)
  • ePlatby VUB

    Platba internet bankingom VUB banky. Po vytvorení objednávky ste presmerovaný priamo na stránku VUB banky, kde sa prihlásite a potvrdíte Vašu platbu. (Viac informácií o službe ePlatby VUB)
  • UniPlatba

    Platba internet bankingom UniCredit Bank. Po vytvorení objednávky ste presmerovaný priamo na stránku UniCredit Bank, kde sa prihlásite a potvrdíte Vašu platbu. (Viac informácií o službe UniPlatba)
  • OTPpay

    Platba internet bankingom OTP banky. Po vytvorení objednávky ste presmerovaný priamo na stránku OTP banky, kde sa prihlásite a potvrdíte Vašu platbu. (Viac informácií o službe OTPpay)
  • ČSOB Platobné tlačítko

    Platba internet bankingom Československej obchodnej banky. Po vytvorení objednávky ste presmerovaný priamo na stránku ČSOB, kde sa prihlásite a potvrdíte Vašu platbu. (Viac informácií o službe ČSOB Platobné tlačítko)
  • Poštová banka Platby ONLINE

    Platba internet bankingom Poštovej banky. Po vytvorení objednávky ste presmerovaný priamo na stránku Poštovej banky, kde sa prihlásite a potvrdíte Vašu platbu. (Viac informácií o službe Poštová banka Platby ONLINE)
  • Sberbank WEBpay

    Platba internet bankingom Sberbank WEBpay. Po vytvorení objednávky ste presmerovaný priamo na stránku Sberbank WEBpay, kde sa prihlásite a potvrdíte Vašu platbu. (Viac informácií o službe Sberbank Webpay)
  • ZUNO Pay

    Platba internet bankingom pre klientov ZUNO. Po vytvorení objednávky ste presmerovaný priamo na stránku ZUNO, kde sa prihlásite a potvrdíte Vašu platbu. (Viac informácií o službe ZUNO Pay)
  • PayPal

    Platba pomocou služby PayPal. Po vytvorení objednávky ste presmerovaný priamo na stránku PayPal, kde sa prihlásite a potvrdíte Vašu platbu. (Viac informácií o službe PayPal)